Reviews

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze klanten.
Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten?
Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat

 
Plaats hier uw review.
 


 

Pagina 1 Van 3 > >>


Soort dienst : Scherm reparatie
Waardering :
Geplaatst op : 14-09-17
Geplaatst door :  Dirk en Jolanda Wieringa

Zoon had de laptop van tafel getrokken, resultaat scherm afgebroken ,en kapot zijn eerst bij een plaatselijk pc reparateur geweest , deze schreef onze laptop af , uiteindelijk na diverse telefoontjes bij reparateurs in deze regio en zoeken op google , hier terecht gekomen , ze konden de laptop gelukkig repareren , en ook nog beduidend goedkoper dan andere adressen in de regio ! De laptop werkt weer naar behoren Wij zijn er superblij mee !! super service , zeer goede communicatie , en komt de beloftes na hopen dat alles in orde blijft , maar bij computer problemen komen wij zeker hier weer terug


Soort dienst : PC en Laptop nakijken
Waardering :
Geplaatst op : 10-01-17
Geplaatst door :  J.Toering

Wat een service wel eens anders mee gemaakt Even een belletje brengt apparatuur thuis En binnen 1 dag heb het weer thuis, en een goede prijs Zeker aan te bevelen


Soort dienst : laptop
Waardering :
Geplaatst op : 04-06-15
Geplaatst door :  Annamarie en Flores

Poeh wat heb ik dit vaak anders meegemaakt... daar begin ik dan maar mee... Uitermate professioneel, ter zake kundig, sociaal en wat mij betreft zeer goedkoop!! Hulde!!


Soort dienst : Laptop Reparatie
Waardering :
Geplaatst op : 21-03-15
Geplaatst door :  Jannes

Geweldige service en zeker een aanrader !! Een ander bedrijf had mijn laptop afgeschreven "moederbord defect" Reparatie zou bij hun tussen de 300 en 375 euro kosten, een kennis van mij gaf het adres van mc-computerservice door contact opgenomen en kon dezelfde dag de laptop brengen ,, helaas bleek inderdaad dat het moederbord defect was en helaas niet te repareren ze boden aan om eventueel een gebruikt moederbordje op te zoeken paar dagen later kreeg ik telefoon , ze hadden eentje gevonden voor een geweldige prijs en een fractie van wat het mij eerst zou kosten is onze laptop weer helemaal in orde ik ga nergens anders meer heen , nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service zijn er ontzettend blij mee Jannes


Soort dienst : reparatie
Waardering :
Geplaatst op : 18-02-15
Geplaatst door :  peter

Reparatie goed uitgevoerd service vlot en aangenaam goede prijs kortom zeer aanbevolen

Geplaatst op : 01-11-14
Geplaatst door :  mc-computerservice

Hieronder Vind u Beoordelingen van onze oude marktplaats Advertentie Heeft u recent gebruik gemaakt van onze diensten? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat


Waardering :
Geplaatst op : 29-06-13
Geplaatst door :  Henk

Snelle service, tegen een zeer goedkope prijs. Pc met problemen ingeleverd, probleem zonder ons op onnodige kosten te jagen (onderdelen vervangen). Aanrader!! Hier komen we zeker terug voor onze andere pc's.


Waardering :
Geplaatst op : 07-02-13
Geplaatst door :  Petra

Al mijn fotoos waren weg van mn laptop. Gelukkig heeft MC COMPUTERSERVICE alles grotendeels weer terug kunnen halen. Betaalbaar voor elke portomonee en een uitstekende service!! een echte aanrader!!


Waardering :
Geplaatst op : 30-01-13
Geplaatst door :  B.Mulder

Ben er zoo blij mee helemaal topservice.Heb weer een hele blije zoon


Waardering :
Geplaatst op : 09-08-12
Geplaatst door :  yannick

hallo mijn laptop accepteerde of herkende mijn nieuwe werkgeheugen niet. dus heb ik gemail naar mc computerservice. ik heb direct een mail gekregen met de opties waar het aan kon liggen en hoe ik het kon oplossen. het bleek uiteindelijk aan een benodigte bios update te liggen. naardat ik de link had gekregen en alles had gedownload en opnieuw had opgestart was het probleem opgelost en had ik mijn geheugen uitgebreid. nogmaals bedankt voor de service een aanrader!